HDR Fotografie

HDR Fotografie HDR is een opnametechniek waarmee we zien hoe het er in werkelijkheid uitziet, maar wat de camera niet weer kan geven. Ondanks de moderne cameratechnieken blijft het menselijk oog superieur aan een camera. Met de HDR techniek wordt een reeks opnames van hetzelfde onderwerp gemaakt, echter met een verschillende belichtingstijd. Hierdoor kan van iedere afbeelding het beste gebruikt worden om uiteindelijk tot één foto te komen die qua belichting en details perfect is. Een workshop HDR fotografie is geschikt voor iedereen die bekend is met de basis instellingen van de camera. Voor beginnende fotografen die nog alles op de automatische stand fotograferen is het aan te raden om eerst een workshop fotograferen voor beginners te volgen. Wat heb je nodig:

  • Een statief

  • Een camera waarbij de instellingen handmatig kunnen worden aangepast.

  • 2 Volle accu’s

  • Afstandbediening

  • GeheugenkaartjesZonsondergang met zicht op de Elleboogkerk in Amersfoort

De workshop duurt 3 uur, we beginnen met een kopje koffie en stuk theorie, daarna gaan we in de praktijk fotograferen waarbij ik iedereen persoonlijk begeleid. Vervolgens bespreken we het een en ander na. Is je interesse gewekt schrijf je dan in voor een workshop. laat je gegevens achter via het contactformulier, en ik neem contact met je op!

Een deelname aan de workshop wordt bevestigd nadat het bedrag is overgemaakt.

De groepsgrootte is minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per avond. Persoonlijke aandacht vind ik hierin zeer belangrijk.

De kosten van deze workshop bedragen inclusief welkomstdrankje en een naslagwerk € 75,00 incl. BTW per avond.

Na de workshop kunnen de foto’s geplaatst worden in een besloten Facebookgroep waarbij ik een aantal tips & trucs kan geven.

Voor extra informatie over HDR fotografie bekijk mijn blog HDR fotografie wat is dat eigenlijk ?