Privéles Adobe Lightroom en Photoshop

Met een cursus Lightroom en/of  Photoshop haal je het beste uit je foto’s ! Adobe Lightroom is een ontzettend krachtig en gebruiksvriendelijk programma om al je foto’s in te bewerken en te beheren. Zeker als je weinig ervaring hebt met beeldbewerking is Lightroom een eerste start om je foto’s te bewerken op een gebruiksvriendelijke manier. Ik gebruik het zelf al jaren om mijn foto’s te importeren en de eerste bewerkingen toe te passen. Bewerkingen die in Lightroom niet mogelijk zijn daar gebruik ik Photoshop voor. Mijn workflow is een combinatie van beide programma’s. Mijn foto’s zijn voornamelijk HDR maar dan op een natuurlijke wijze bewerkt !

1 op 1 workshops door het hele land

De cursus Lightroom en Photoshop organiseer ik voor zowel beginnende en gevorderder fotografen helemaal afgestemd op wat jij graag wilt leren ! Dit kan op een doordeweekse dag , maar het is ook mogelijk om het in het weekend in te plannen.

Cursus Lightroom en Photoshop

Kosten van een privéles Adobe Lightroom of Photoshop

De prijs voor de privé workshop is €89,- euro (excl. BTW) per uur.  Het is ook mogelijk dat ik bij je langs komt. In een straal van 5 km rond Amersfoort worden er geen reiskosten gerekend.

Door het covid-19 virus wordt de workshop online via Skype gegeven.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag inschrijven voor een workshop ?  Neem  dan contact met mij op via het contactformulier