Een persoonlijke tuinposter op maat

Leuk ! Een persoonlijke tuinposter op maat.

 

Mijn tuin kon wel wat decoratie gebruiken. 1 muur in de tuin was zo saai. Tijd voor iets vrolijks !

Van tuinposteropmaat.nl kreeg ik de mogelijkheid om een tuinposter te bestellen van 100 x 150. Een mooi formaat voor het saaie muurtje.

De tuinposters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Er kunnen ogen in gemaakt worden om met tiewraps het doek vast te maken aan een schutting of een heel frame met spanelastieken. Ik heb gekozen voor een versie met een tunnel boven en onder waardoor ik met latten en schroefogen de poster aan de muur kon bevestigen.

Je kan foto’s kiezen uit de beeldbank van tuinposteropmaat.nl , maar nog leuker is om een eigen foto te gebruiken.

Let er wel op dat foto’s die gemaakt zijn met een mobiel te klein zijn om in een groot formaat te laten afdrukken.

3 weken geleden was ik op vakantie in Mallorca waar ik bijzondere herinneringen aan heb. Daarom heb ik gekozen om een foto van de vakantie te laten afdrukken.

Zo kan ik de hele zomer genieten van de zonsondergang bij het strand van Santa Ponsa.

Na het bestellen van de tuinposter kwam deze snel binnen en goed verpakt.

De poster is van een goede kwaliteit. De foto is geprint door een professionele UV-print techniek. Ik was verrast over de kwaliteit van de print ! Van dichtbij ziet de foto er scherp uit en de kleuren komen goed tot zijn recht. Doordat de print mat is heb je geen last van reflecties op de poster als de zon schijnt.

De tuinposter is waterbestendig en verkleurt niet door de zon, waardoor de tuinposter het hele jaar kan buitenhangen. Hoelang blijft het doek mooi van kleur? Zeker 2 jaar of langer. De prijskwaliteit verhouding is prima. In winkels kom je natuurlijk goedkopere posters tegen maar mijn ervaring is dat de kleuren door de zon snel bleek en flets worden.

De muur wil ik nog een kleur geven en decoreren met bloemen en planten. De latten krijgen ook nog een kleurtje.

Hou er rekening mee als je een tuinposter besteld met een tunnel dat je de lijmrand van de tunnel wel ziet. Bij mijn foto zie je het aan de onderkant niet aan de bovenkant zie je het wel goed doordat het in de oranje lucht meer opvalt dan aan de onderkant bij het zand. De tuinposter met een tunnelzoom vond ik niet echt mooi aan de bovenkant. Nadat ik een email had verzonden dat ik deze versie niet mooi vond. Kreeg ik het volgende antwoord: Inderdaad snap ik dat je niet erg tevreden bent. Ik kan je ook garanderen dat de kwaliteit van de tuinposter die je hebt ontvangen niet van de kwaliteit is waar wij naar streven en zeker niet de norm is. Een eerlijk en duidelijk antwoord !! Ik kreeg een nieuwe tuinposter opgestuurd. Dit keer had ik gekozen voor de versie met ogen waar je doormiddel van tiewraps of schroefogen de poster bijvoorbeeld aan een schutting kan bevestigen. Voor de nieuwe tuinschilderij heb ik voor een andere afbeelding gekozen om het verschil in kleurtinten en de belichting van de foto te vergelijken. De kleuren en de belichting komen goed overeen met de foto’s die mijn beeldscherm weergeeft.

Bij een groter formaat wordt geadviseerd om bij elke 30 cm een oog te plaatsen om de poster goed te kunnen spannen. In mijn geval was dat niet nodig. Met 4 schroefogen  in de muur waren de overige ogen niet nodig. Je ziet op de foto dat er in de rechter bovenhoek een vouw zit. Helaas krijg ik de vouw er niet uit wat veroorzaakt wordt door het het oog in de poster.

      

Ik ga er een houten frame omheen maken om het wat meer body te geven. Je kan ook een poster bestellen en het zelf opspannen. Wil je een luxere versie bestel dan een tuinposter opgespannen op een houtenframe net zoals bij canvasdoeken.

 

Je kunt je gepersonaliseerde tuinposter bestellen via tuinposteropmaat.nl, een dochterbedrijf van fotocadeau.nl.

Deze poster is opgestuurd voor een review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *